Bli medlem i Playground 2022

Vi är en Spel förening som drog igång okt 2016.
Vi arrangerar spelkvällar varje torsdag på ABF.

Det är ingen kostnad för att vara medlem 2022.
Vi prioriterar såklart våra medlemmar men du är hjärtligt välkommen att komma och testa vid 2-3 tillfällen innan du väljer att bli medlem.

På våra spelkvällar så erbjuder vi våra medlemmar möjligheten att använda vårat utbud av en mängd olika brädspel och tv-spel. Ni får såklart ta med era egna spel och sitta och spela dom här med oss.

Vi har en kiosk där vi säljer läsk och godis till en billig peng på alla våra spelkvällar.

Playground är en växande förening och vi söker alltid efter nya medlemmar som vill komma och spela med oss.
Alla är välkomna hos oss :)

Ses vid Spel bordet!
//Playgrounds styrelse