Bli medlem i Västsvenska Airsoftföreningen 2022

Västsvenska Airsoftföreningen (VSAF) är en förening av airsoftspelare som gått samman för att främja airsoften och underlätta för spelare i västsverige. Föreningen grundades 2003 och har årligen mellan 60-100 medlemmar från Göteborg med omnejd.

Vad VSAF gör:
• arrangerar runt 40 spel per år, nästan varje helg
• förhandlar fram bra spelmarker
• har ett forum och websida
• ger alla medlemmar möjlighet att arrangera spel
• säkerställer ett tryggt regelverk för airsoft
• tillhandahåller lånekit och billig grundutrustning för spelare
• presenterar airsoft för media och myndigheter som en seriös hobby)

BLI MEDLEM!
Du får:
• Billigare spel
• Billigare boll
• Köpa radio genom föreningen
• 10% rabatt på Röda Stjärnan
• Försäkring på alla VSAFs spel
• Rösta och påverka på årsmötet
• En snygg VSAF-patch
• Möjlighet att betala rabatterad spelavgift årsvis
• Själv arrangera VSAF-spel
• Ett starkare VSAF

Västsvenska Airsoftföreningen har en medlemsavgift på 250 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 250 kr till föreningens bankgiro: 5697-3951.

OBS - Som meddelande på inbetalningen är det viktigt att du anger:
Ditt inloggningsnamn på forumet på vsaf.se/forum tillsammans med ditt persnnummer (10 siffror): EX

SNEDSEGLAREN74 - 181031-4752

Annars riskerar du att inte få genom ditt medlemskap eller att det drar ut på tiden då föreningen måste komplettera uppgifterna.