Bli medlem i Dragonborn esport 2020

Dragonborn esport
is an esportsorganisation based in Sweden, aiming to be one of the leading names within esports.
We compete in Fortnite, Counter:Strike- Global Offensive and League of Legends.

We grow stronger every day and we are always looking for new talents to add in under our name, are you by any chance interested in joining Dragonborn esport?
Send your application to Dragonborn esports CEO via email: ceciliabjorck@dragonbornesport.com

For more information about our teams, streamers, partners, sponsors and management, please check our website!
www.dragonbornesport.com

A special thanks goes out to our partners and sponsors who makes our journey possible
Naia initiative
Gear4gamers
www.emote.ai/ @AmukaEsports @gamersnutrition and www.ebbotdata.se!