Bli medlem i Haneul 2022

Välkommen till Haneul 하 늘!
Föreningens syfte är att samla personer som intresserar sig av k-pop och koreansk kultur i Östergötland, men även online. Vår primära plattform är vår discordkanal, men vi kommer också anordna meet-ups i framtiden. Alla medlemmar får en speciell roll i vår discordkanal som gör att de kommer åt de lokala eventen, tävlingar och andra evenemang som anordnas av föreningen.

Namnet Haneul kommer från det koreanska ordet för 'himmel'.
Våra medlemmar kallas Byeol som betyder 'stjärnor'.

När du blir medlem bör du fylla i ditt discordnamn i "Nick" i medlemsformuläret, så vi kan ge dig rollen som Byeol! Formatet är NAMN#XXXX. Annars kontakta styrelsen i discord för verifikation att du blivit medlem!

Länk till vår discord: https://discord.gg/Z4QSw5dphg

Kul att du vill vara med oss! 화이팅!