Logo
Logo

Bli medlem i Begrip 2024

Begrip specialiserade på gaming och e-sport. Begrip grundades år 2000 i syfta ett utbilda unga talanger i Counter-Strike och skapa professionella e-sportspelare. Idag hjälper våra specialister alltifrån nybörjare, streamers till professionella spelare. Vi erbjuder svenska gamers en härlig community av spelare och spelservrar.

Som en banbrytande gaming- och esport organisation hjälper vi dig på din resa till en bättre samt hälsosammare esportare, oavsett vilken nivå du befinner dig på. Begrip tillgodose dina gaming- och esport behov, oavsett om du är en Counter-Strike-expert eller en GTA rollspel-älskare.

Begrip tar hand om personer bakom skärmen, vi väljer aktivt att enbart samarbeta med välbeprövade kvalitetsmärken. Oavsett vilket skede du befinner dig i din gaming resa. Begrip håller dig motiverad, energisk och hjälper dig vidare mot dina mål.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.