Bli medlem i Playpals 2022

Vi är en mycket liten förening i Uppsala som är öppen för alla som vill. Vi är (på gott och ont) lite äldre än vad man kan tro men tycker ändå att det är trevligt att umgås över en runda i lämpligt brädspel!

Playpals har en medlemsavgift på 50 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 50 kr till föreningens bankkonto. Clearingnummer: 8381-6, Kontonummer: 983 820 365-2. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.