Bli medlem i KUSK 2022

KUSK är en Sverok-ansluten förening med fokus på brädspel. Föreningen består mestadels av studenter vid Karlstads universitet och dess alumner, men alla är välkomna på våra spelträffar. Vi träffas på måndagkvällar kl 19 i 12B258 på Karlstads universitet Välkommen att hälsa på oss!

Karlstads Universitets SpelKlubb har en medlemsavgift på 50 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 50 kr till föreningens swish (Betalningsmottagare Nils Ahlqvist). Ange ditt namn som meddelande.

Bli även medlem i en avdelning

Om du vill kan du även bli medlem i en av föreningens avdelningar.