Bli medlem i Armagedon 2020

Armagedon är en av Sveriges äldsta spelföreningar. Med över 35 år på nacken har vi hunnit med en hel del. Idag är vi ca 200 medlemmar som bedriver verksamhet i föreningens egna lokaler. Vi spelar det mesta - Rollspel, brädspel, kortspel, figurspel, datorspel och säkert något mer ändå.

Varje år arrangerar vi även Borås Spelkonvent som brukar locka ungefär 400 deltagare under Alla helgona helg. Vidare anordnas sporadiskt verksamhet utanför föreningslokalerna av och för våra medlemmar & allmänheten. Onlinespel, filmvisning, grillning, resor och annat.

Välkommen till Armagedon!