Bli medlem i LLRF 2022

Legionens lajv och Rollspels förening grundades den 7/10 2010.
Syftet med föreningen är att främja Lajv, Rollspel, och olika typer av konfliktspel.
Föreningen är religiöst och politiskt obunden men svarar under Sveriges roll och konfliktspels förbund.

Föreningen är belägen i mellansverige med majoriteten av medlemmar i bergslags och mälardals området, men oavsett var man bor är man välkommen att ansluta sig till föreningen.

Legionens lajv och rollspelsförening har en medlemsavgift på 50 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 50 kr till föreningens bankkonto. Clearingnummer: 84244, Kontonummer: 923245695-5. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.