Bli medlem i Dirty Swedes 2020

Dirty Swedes

Tanken med Dirty Swedes är att man ska ha roligt när man spelar online och känna att man inte spelar ensam utan man sitter och har roligt med fler! Vi har även en TeamSpeak server så att vi kan sitta och snacka lite skit under tiden vi lirar.

ts.dirtyswedes.com

Tack för att du valt att vara en del av vår förening!

Dirty Swedes har en medlemsavgift på 200 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 200 kr till föreningens bankkonto. Clearingnummer: 8313-9, Kontonummer: 504435800-9. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.

Bli även medlem i en avdelning

Om du vill kan du även bli medlem i en av föreningens avdelningar.