Bli medlem i Arena esport förening 2020

Vem är vi?
Arena esport förening är en ideell organisation som jobbar för att främja esport i Sverige och har sitt säte i Malmö.

Vad gör vi?
Arena esport förening fokuserar på följande aktiviteter: organisera lag & träningar, hålla i events och turneringar, samt sammarbeta med andra organisationer för att främja den svenska esport scenen.

Vårt mål är att skapa en grogrund, inte helt olik sportsklubbar, där spelare får all den rutin, coaching, insikt och erfarenhet som behövs för att kunna ta sitt spelande från ett kul tidsfördriv till en seriös hobby.

Vår vision är att etablera seriös datorspelande, genom att skapa sammanhang för utövande.